image1.jpg
image70.JPG
image18.jpg

Client Comments

19-10-2016 - Wanda & Arnold
"We would like to thank you to organize such a nice trip on such a short term (last minute booking). We had a really amazing vacation. Never thought Andalusia has such a pretty en variable nature. The hotels were all really hotels with a Pearl, thank you so much!"
 


02-12-2015 - Jan & Gerda (Holland)
"We had a great holiday! Hotels super and different than standard. The weather was amazing, about 25 degrees! The food in Andalucia is always a treat.
So, we are very happy with your organisation and we will certainly recommend you to family and friends. For our next trip we will contact you again!"
 


01-10-2012 - Magda en Hans
Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Vanaf de aankomst in Málaga tot ons vertrek was alles, de autohuur, alle hotels, de gereserveerde kaarten van het Alhambra en de fietstocht in Sevilla, tot in de puntjes voor ons geregeld. En bij de vermelding dat via Las Perlas het hotel geboekt was kregen we overal een zelfde positieve reactie. Ook waren we blij met de toegestuurde routebeschrijvingen. De fietstocht in Sevilla was een echte aanrader. Verder waren alle hotels prima, al zouden wij de volgende keer Marbella overslaan en wat langer in Servilla blijven. Vooral hotel Enfrente Arte in Ronda vonden wij, mede door Dimitri de receptionist, geweldig leuk. Wat een gek maar leuk hotel. Ook was hotel La Almunia del Valle een ware verrassing. Alleen al het smalle steile bergweggetje daar naar toe. Zelf zouden we het nooit gevonden hebben. Een geweldige gastvrouw, die met zoveel liefde en zorg de kamers heeft ingericht, met een geweldig uitzicht op de Sierre Nevada. Je ziet het, we hebben genoten. Wij danken jullie, want dank zij jullie goede zorgen, hebben wij een heerlijke vakantie gehad.
 


30-09-2012 - Hans en Ellen
"Wat hebben we een top vakantie gehad!!! We hebben genoten van alles, hotels, uitstapjes, lekker eten met tinto de verano, en het weer. De hotels waren ook super. Echt een verrassing waar we terecht zouden komen en iedere keer werden we aangenaam verrast. We zijn overal zeer vriendelijk ontvangen en de kleinschaligheid van de hotels maakt de trip op zich al bijzonder. De autohuur ging prima, we kregen nog een gratis upgrade naar een beter model omdat ie niets anders had staan. Het gaat wel op z’n spaans (qua tempo) maar verder helemaal prima hoor. Ook het terugbrengen ging prima. Verder vonden wij de fietstocht in Sevilla echt superleuk. We hadden geluk dat we nog 1 ander NL stel hadden en een Nederlandse gids, dus lekker klein groepje. De Via Verde was ook erg mooi om te fietsen. Een hele bijzondere mooie route. Ook hier weer super met de vouchers voor de fietsen en de taxi terug!!! De sherryproeverij en rondleiding was ook erg leuk evenals de flamengo show. Ontzettend knusse ruimte met een hele leuke sfeer. Ja en wat betreft jullie service??? Een dikke 10!!! Alles was even goed geregeld met de vouchers, goede route beschrijvingen naar de hotels en de informatie over bezienswaardigheden in de omgeving. Ook het feit dat wij een aantal dagen voor vertrek Donana afgezegd hebben en om konden zetten naar de fietstocht Via Verde was echt super. Dat dat nog kon op zo’n korte termijn. Tja, eigenlijk hebben we maar 1 negatief punt en dat is dat we weer naar huis moesten!!!! Ook al waren we blij om de kinderen weer te zien natuurlijk. Het was echt een hele mooie reis waar we met heel veel plezier aan terug zullen blijven denken!!! Ontzettend bedankt voor al jullie inspanningen om van onze vakantie een topvakantie te maken!!!! Hopelijk tot een volgende keer?? We gaan vast sparen!
 


25-07-2012 - Mark
"We zijn nu weer bijna een weekje thuis en kijken terug op een heerlijke vakantie (met veel zon ;-).Al met al hebben we een heerlijk tijd gehad en hebben jullie een prima selectie gemaakt van hotels en goed georganiseerd! Ook de tips en het boek waren een perfecte service!! Een 9!!
 


24-07-2012 - Hans en Harlinde
"Wij zijn weer thuis zijn na een supervakantie in het mooie Andalusia. Een dergelijke rondreis is ons zo goed bevallen dat we dit in de toekomst zeker vaker willen gaan doen. Wij weten jullie dan ook zeker weer te vinden. En zoals velen op jullie website hebben aangeven zullen ook wij jullie aanbevelen in onze familie en vriendenkring. Nogmaals hartelijk dank voor jullie inspanningen om onze vakantie onvergetelijk te maken!"
 


18-07-2012 - Rich en Monique
"We zijn nu een paar weken terug van een 14-daagse rondreis georganiseerd door Las Perlas. We hebben ervan genoten. De persoonlijke ondersteuning voor en tijdens de reis was erg fijn. Verrassende hotels, goeie tips voor restaurants en bezienswaardigheden. We kijken terug op een supervakantie, veel gezien. Dat hadden we alleen niet zo in elkaar kunnen zetten. We hebben aan verschillende mensen de site van Las Perlas doorgegeven (oa tijdens de wedstrijd Nederland/Duitsland op een terras in Sevilla). Een volgende reis door Andalusie zal zeker weer met jullie begeleiding zijn."
 


08-07-2012 - Alike en Wim
"We hebben er even een maandje over nagedacht, maar kunnen je berichten, dat we een fantastische vakantie hebben gehad. Perfect georganiseerd, alles goed aansluitend, makkelijk te rijden afstanden tussen de hotels, mooie excursies, noem maar op. De mooiste stad vonden wij, is Sevilla, met een heel leuke fietstocht, waar we veel gezien en beleefd hebben. Wij gaan Las Perlas in voorkomende gevallen zeker bij vrienden en kennissen onder de aandacht brengen."
 


22-05-2012 - Marijke
"We zijn weer thuis na een prachtige reis! De eerste week met onverwacht veel regen, daarna bloedje heet en de laatste dagen een heerlijke temperatuur. We hebben veel gedaan en gezien. De hotels zijn allemaal goed bevallen. Alle reserveringen waren prima voor elkaar, informatie is goed en overzichtelijk. Ik was heel blij dat de overnachtingen geregeld waren, omdat de Spanjaarden over het algemeen weinig andere talen spreken. We hebben jullie service al vaak genoemd aan anderen PRIMA! Wij genieten nog lang na en kunnen aan het sorteren van de foto's beginnen!"
 


08-05-2012 - Janneke
"Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Niet in de laatste plaats door jullie bemiddeling en de goede, leuke, handige adviezen. Bedankt voor alles. Wij gaan zeker nog terug en komen dan weer bij jullie!".
 


09-11-2011 - Shari en Frederik
"Alle reserveringen zijn heel vlot verlopen, de reis was perfect door jullie geregeld. Ook het huren van de auto was prima geregeld en verliep zonder enige problemen. We vonden ook de uitgestippelde route perfect: na drie steden en vooral het drukke Sevilla was de natuur rond Ronda een verademing en de perfecte ontspannende afsluiter. Wij zullen in elk geval Las Perlas zeker aanraden aan iedereen die een reis naar Andalusië overweegt. Nogmaals bedankt!"
 


15-10-2009 - Pauline Hughes
"We had a good time and we thank you again for all your help. If we return to Spain next year we will certainly use your web site again."
 


08-10-2009 - Annette O´Sullivan
"Your own service was fantastic, in accommodating all our special requests and in arranging the hair and massage appointments. Thank you again so much."
 


01-10-2009 - Ugur Isiklar
"I would like to thank you very much for an unforgettable vacation. Your web site was very objective and helpful in our trip plans. Overall your suggestions, the hotel and the rental car you arranged for us facilitated an amazing and flawless holiday."
 


08-09-2009 - Sheena and David
"I would also like to thank you for your very good service. An excellent website, and very friendly responses. Thank you very much I hope we will be back in Spain one day soon."
 


07-09-2009 - Heti Gervis
"Thank you very much for all your help in booking two lovely hotels."
 


28-08-2009 - Samantha
"Thank you again for organising everything, we will definitely recommend you to any one we know heading to Spain."
 


07-06-2009 - Maureen
"Thanks for your help I will use your site again."
 


06-06-2009 - Tricia Cox
"Thank you for your help - we will certainly contact you again on our next trip to Spain."
 


15-04-2009 - Liz Symes
"Thank you for all your help with the booking and I would use Las Perlas again on my next holiday or business trip."
 


01-04-2009 - Simon and Jan
"We will recommend your service to anyone we know coming down your way, as frankly it was invaluable."
 


03-03-2009 - Sian
"I should thank you too for the ease and efficiency of the booking process, and will no doubt be in touch again in the future."
  
  back